Om mig

Introduktionen til den kinesiske medicins verden har været en øjenåbner, samt starten på en stor passion for mig. Sammenhængen mellem krop og psyke er blevet mere end tydeliggjort for mig, herunder også muligheder for behandling og hjælp, da hele den holistiske tankegang og filosofi muliggør og former en dybdegående individuel tilpasset behandling med livsændrende resultater.

Jeg er uddannet Certificeret Akupunktør indenfor Traditionel Kinesisk Medicin fra Københavns Akupunkturskole. Jeg behandler det hele menneske, både fysiske og emotionelle tilstande, da krop og psyke inden for kinesisk medicin er uadskillelige. Udover akupunktur, tilbyder jeg også bl.a. gua sha, cupping og rebozo.

Jeg har en stor interesse for kost inden for kinesisk medicin, og dennes betydning for kroppens selvhelbredende processer. Gennem vejledning og råd til, hvordan kosten kan være med til at genoprette ubalancerne i kroppen, ønsker jeg at give dig de bedste forudsætninger for at kunne hjælpe dig selv og dermed få det bedre i krop og sind.

Jeg er tilmed uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og er i stand til, med min vestlige faglige baggrund og viden om anatomi og fysiologi, at bygge bro mellem denne verden og den østlige.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller booke en tid.

Tak fordi du er her.

– Tinna

Jeg er Registreret Alternativ Behandler og medlem af Praktiserende Akupunktører, hvilket er din garanti for professionel behandling.

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du få tilskud til akupunktur. 

Hvis du er medlem af anden sundhedsforsikring, undersøg da dine muligheder for tilskud.