Om mig

Jeg hedder Tinna, og jeg er uddannet Certificeret Akupunktør indenfor Traditionel Kinesisk Medicin fra Københavns Akupunkturskole. Jeg behandler det hele menneske, både fysiske og emotionelle tilstande, da krop og psyke inden for kinesisk medicin er uadskillelige.

Introduktionen til den kinesiske medicins verden under mit studie var en øjenåbner samt starten på en stor passion for mig. Sammenhængen mellem krop og psyke blev mere end tydeliggjort, herunder også muligheder for behandling og hjælp, da hele den holistiske tankegang og filosofi muliggør og former en dybdegående individuel tilpasset behandling med fantastiske resultater.

Jeg har en stor interesse for kost inden for kinesisk medicin, og dennes betydning for kroppens selvhelbredende processer. Gennem vejledning og råd til, hvordan kosten kan være med til at genoprette ubalancerne i kroppen, ønsker jeg at give mine klienter de bedste forudsætninger for at kunne hjælpe sig selv og dermed få det bedre i krop og sind.

Jeg er også uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og er i stand til, med min vestlige faglige baggrund og viden om anatomi og fysiologi, at bygge bro mellem denne verden og den østlige.

Jeg behandler i NOR: Nordic Health House på Hejrevej 30 i Nordvest, og du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller booke en tid.

Jeg er Registreret Alternativ Behandler og medlem af Praktiserende Akupunktører, hvilket er din garanti for professionel behandling.

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du få tilskud til akupunktur. 

Hvis du er medlem af anden sundhedsforsikring, undersøg da dine muligheder for tilskud.